The Turn Of The Century Electrotherapy Museum
http://www.electrotherapymuseum.com

 

Dopis:

 

Vážení přátelé České,
Před několika lety jsem udělala něco k šílenství. Napsal jsem dopis s Václavem Havlem. Zeptal jsem se, aby darovat velké Tesla Coil na Pražský hrad. Dostal jsem dopis do vrátí naznačuje, jsem darovat ji do Národního technického muzea. Tak jsem to udělal. I nazval ji "The Prague Coil", a to byl jeden z mých prvních opravdu úspěšných "Pancake Coils".
Já bol na Českou republiku třikrát. Miluji svou zemi. Mám rád české pivo Pilsner Urquell a Staropramen. Já nemohu jíst dost drstkovu polévku. Nemůžu poslouchat dost "Plastic People Of The Universe". Jsme pojmenovali náš pes "Mejla".
Nemůžu zapomenout: Můj dědeček byl z Československa. Můj nejlepší přítel Vlastimil poddany, učil mě, co je v životě důležité. A malý "Bazaar" v Žižkov - mezi Stráží a Ohrada v tramvaji. Našel jsem tam nějaké poklady.
V Praze naučil mě spoustu věcí o mém životě. V Praze, o půlnoci je opravdu magie, magické noci jako Milan Hlavsa zpíval. A to chodí v blízkosti zahrady, za Žižkov. A v parcích malý blízko Národního technického muzea.
Budeme se vrátil jen jeden den, doufejme, že dříve než později. Smažený sýr. Absinth. Slivovica. Borovička. I zvuk vožralej jak sliva. Ale já opravdu miluju CZ.

Jeff Behary

 


Eliasův oheň
St Elmo's Fire
Dedicated to Prokop Diviš, and Plastic People Of The Universe